Další komplikace pro Francouze, na MS kvůli zranění kolena neodletí ani Nkunku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Další komplikace pro Francouze, na MS kvůli zranění kolena neodletí ani Nkunku

Nkunku si den před odletem na tréninku poranil koleno a na MS nebude.
Nkunku si den před odletem na tréninku poranil koleno a na MS nebude.Profimedia
Francouzští fotbalisté odletí v úterý do Kataru obhajovat titul mistrů světa bez záložníka Christophera Nkunkua (25). Hráč bundesligového Lipska si během úterního tréninku poranil levé koleno. Do francouzské reprezentace tak byl dodatečně povolán útočník Randal Kolo Muani (23) z Eintrachtu Frankfurt.

O neúčasti Nkunkua informovala na svém webu Francouzská fotbalová federace. Jako náhradu za Nkunkua si Deschamps vybral Muaniho. Francouzský útočník v probíhající sezoně za Frankfurt odehrál 23 zápasů a připsal si osm branek a jedenáct přihrávek. Bývalý hráč Nantes dosud za francouzskou reprezentaci nastoupil ke dvěma utkáním.

Nkunku se nešťastně zranil během úterního tréninku, těsně před odletem do Kataru."Rentgenové vyšetření, které bylo provedeno večer, bohužel ukázalo, že se jedná o výron," uvedla FFF v prohlášení.

Z francouzského výběru vypadl na poslední chvíli kvůli zranění rovněž stoper Presnel Kimpembe z Paris St. Germain. Deschampsovi chybí také Paul Pogba z Juventusu či N'Golo Kanté z Chelsea. Svalové problémy měl v posledních týdnech i držitel Zlatého míče Karim Benzema, útočník Realu Madrid ale do Kataru odletí.