Onanovi se lepí smůla na paty. I přes velkou snahu nestihl první zápas na africkém šampionátu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Onanovi se lepí smůla na paty. I přes velkou snahu nestihl první zápas na africkém šampionátu
Onana nestihl první zápas na AFCONu.
Onana nestihl první zápas na AFCONu.Profimedia
Brankář André Onana (27) je pořádný smolař. Měl sice odvážný plán a chtěl udělat maximum pro Manchester United i reprezentaci Kamerunu, nakonec ale vše skončilo fiaskem. Premiérový start na africkém šampionátu i přes veškerou snahu nestihl, i když využil k cestě do dějiště akce v Pobřeží slonoviny soukromého letadla.

Manchester United neprožívá povedenou sezonu, a tak ho gólman nechtěl nechat na holičkách. I když měl před sebou starty za národní tým, rozhodl se odchytat nedělní šlágr proti Tottenhamu. Po utkání, které skončilo remízou 2:2, Onana spěchal ze stadionu na letiště. Měl necelý den na to, aby stihl duel s Guineou.

Podle portálu Manchester Evening News ale přišlo nečekané zdržení, když soukromé letadlo zastavilo špatné počasí a on se nemohl letecky přepravit do dějiště utkání. Pořád věřil, že vše stihne. V krizové chvíli, kdy neopadala mlha, se dokonce rozhodl na utkání dojet autem, ale všechno bylo marné. Výkop nakonec nestihl.

A tak do branky Kamerunu musel Fabrice Ondoa, jenž chytá ve Francii za Nimes. Zápas nakonec skončil nerozhodně 1:1. Kamerun se ve skupině utká ještě se Senegalem a Gambií.

Aktuální tabulka.
Aktuální tabulka.Livesport