Bleskurychlý návrat do Mnichova? Bayern by se rád dohodl s trenérem Nagelsmannem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Bleskurychlý návrat do Mnichova? Bayern by se rád dohodl s trenérem Nagelsmannem
K fotbalistům Bayernu Mnichov by se mohl vrátit trenér Nagelsmann.
K fotbalistům Bayernu Mnichov by se mohl vrátit trenér Nagelsmann.Profimedia
Trenérem fotbalistů Bayernu Mnichov by se znovu mohl stát Julian Nagelsmann (36). Informoval o tom deník Bild s tím, že současný kouč německé reprezentace by se návratu nebránil a už jednal s vedením bavorského velkoklubu.

Třiatřicetinásobný německý šampion hledá náhradu za Thomase Tuchela, který z klubu po nepříliš povedené probíhající sezoně odejde. Tuchel vede Bayern od loňského března, kdy přišel právě místo Nagelsmanna.

Bayern původně chtěl jako Tuchelova nástupce přivést Xabiho Alonsa, ten však v pátek oznámil, že zůstává v Leverkusenu. S Bayerem, kde působí i trojice českých reprezentantů Patrik Schick, Adam Hložek a Matěj Kovář, vede Bundesligu o deset bodů před obhájcem titulu z Mnichova.

Bayern má na Leverkusen značnou ztrátu.
Bayern má na Leverkusen značnou ztrátu.Livesport

Nagelsmann má u německé reprezentace smlouvu do letního mistrovství Evropy a svaz by ji s ním rád prodloužil, dohodu ale zatím neuzavřeli. Stále teprve šestatřicetiletý kouč už dříve prohlásil, že chce mít o budoucnosti jasno ještě před turnajem.

Kromě Nagelsmanna má Bayern podle médií na seznamu Tuchelových nástupců také trenéra Brightonu Roberta De Zerbiho, Unaie Emeryho z Aston Villy, kouče rakouské reprezentace Ralfa Rangnicka a Zinédina Zidana.

Livesport Daily #210: Bayern zklamaly opory, v létě ho čeká čistka, říká komentátor Michal Řežábek
Livesport

Xabi Alonso ukončil spekulace o své budoucnosti, Španěl bude i nadále trénovat Leverkusen