Müller oslaví jubileum: Čeká ho 700. zápas v dresu Bayernu, v květnu může překonat Maiera

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Müller oslaví jubileum: Čeká ho 700. zápas v dresu Bayernu, v květnu může překonat Maiera

Thomas Müller oslaví 700. zápas v dresu Bayernu Mnichov.
Thomas Müller oslaví 700. zápas v dresu Bayernu Mnichov.Profimedia
Bayernu Mnichov se letošní sezona nedaří podle plánu, o víkendu přesto dostane prostor jedna menší oslava. V centru dění by se měl ocitnout Thomas Müller (34), pokud zítra nastoupí proti Heidenheimu, připíše si na své konto jubilejní 700. start v dresu bavorského klubu.

Müller je odchovancem Bayernu a v jeho prvním týmu debutoval v sezoně 2008/2009. Se spoluhráči dvakrát triumfoval v Lize mistrů a už dvanáctkrát se stal mistrem Německa. Třináctý titul ale letos podle všeho nepřidá, dlouhodobé kralování mnichovského týmu se chystá ukončit Leverkusen.

"Při pohledu na tabulku není moc o čem spekulovat, Leverkusen neukázal žádnou slabost a naše ztráta narostla. Vše dokumentoval minulý víkend, Leverkusen v závěru utrhl výhru, zatímco my zklamali proti BVB. Bayer pravděpodobně získá titul," vrací se o několik dní zpět.

Müller je už nějakou dobu rekordmanem Bayernu mezi hráči z pole a ještě letos by mohl pokořit i historický počin někdejšího brankáře Seppa Maiera, který za klub odchytal 707 utkání. Do konce Bundesligy zbývá sedm kol, Bayern je navíc ve hře v Lize mistrů. Ve čtvrtfinále poměří síly s Arsenalem, poslední tři vzájemné zápasy těchto soupeřů Bavoři vyhráli 5:1.

"Tohle už není ten Arsenal, který Bayern v minulosti vysoko porážel. Čeká nás pořádná dřina, ale jsem přesvědčen o tom, že Kanonýry porazíme," vyhlíží souboje s londýnským klubem.

Nejbližší program Bayernu Mnichov.
Nejbližší program Bayernu Mnichov.Livesport