Sancho pro Dortmund vybojoval penaltu, k exekuci se ale i přes prosbu nedostal

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sancho pro Dortmund vybojoval penaltu, k exekuci se ale i přes prosbu nedostal

Sancho chtěl vzít exekuci pokutového kopu na sebe.
Sancho chtěl vzít exekuci pokutového kopu na sebe.Profimedia
Nechtěná hvězda Manchesteru United Jadon Sancho (23) už úřaduje v německé Bundeslize. V prvním utkání si připsal hráč asistenci, podruhé na trávníku Kolína nad Rýnem pro změnu vybojoval penaltu. Pak se mladý Angličan hrnul k její exekuci, moc toužil dát gól. Jenže spoluhráč Niclas Füllkrug (30) si míč vzít nenechal a z pokutového kopu sám zvýšil na 2:0. Dortmund pak vyhrál 4:0. Situace zaujala i anglická média, která si všímají toho, jak se Sanchovi daří.

Sancho je po dlouhých měsících bez herního vytížení v Manchesteru United pořádně nažhavený a chce se ukázat. Na Ostrovech nenastupoval, když pykal za roztržku s manažerem Erikem ten Hagem. Hvězdička se odmítla omluvit a byla vyřazena z týmu. Po odchodu na hostování do Dortmundu ale řádně ožila.

A chce zase střílet góly. Když v sobotu vybojoval penaltu, postavil se u penaltového puntíku před spoluhráče, který si chystal míč, a snažil se ho přesvědčit, aby mohl kopat sám. Dokonce se mu pokusil vzít i míč, ale všechno bylo marné.

Podle reportéra Sky Sports Patricka Bergera anglický křídelník prosebně křičel: "Dej mi míč, dej mi míč," Zkušený Němec Füllkrug se ale nedal, a tak si Sancho na první zásah bude muset počkat, osm minut po penaltové situaci jej totiž kouč stáhl ze hry.

Během svého prvního působení v Dortmundu vstřelil 50 gólů a přidal 65 asistencí ve 136 zápasech.

Přehled zápasu Kolín n. R. – Dortmund 0:4