Van de Beek se pokusí nastartovat kariéru v Bundeslize, na hostování si ho vypůjčil Frankfurt

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Van de Beek se pokusí nastartovat kariéru v Bundeslize, na hostování si ho vypůjčil Frankfurt

Van de Beek bude hájit barvy Eintrachtu.
Van de Beek bude hájit barvy Eintrachtu.X @Eintracht
Donny van de Beek (26) zklamal v Manchesteru United a další šanci na nastartování kariéry dostane v Německu. Nizozemský záložník dohraje sezonu na hostování ve Frankfurtu, který si zajistil i opci na trvalý přestup.

Van de Beek přišel do Anglie v září 2020, Red Devils za něho tehdy Ajaxu zaplatili necelých 40 milionů eur a investice se jim nevyplatila. Fotbalista i vinou zranění odehrál jen 62 zápasů a v lednu 2022 byl zapůjčen do Evertonu, v probíhající sezoně naskočil jen ke dvěma utkáním.

Holanďan se už před Vánocemi podrobil zdravotní prohlídce a v pondělí byl jeho transfer potvrzen oficiální cestou. Frankfurt bude za několik měsíců disponovat opcí na přestup za 10 milionů eur, díky bonusům případně bude moci Manchester United vyinkasovat ještě další tři miliony navíc.

"Donny van de Beek perfektně zapadne ho našeho herního systému a stane se důležitým dílkem celé skládačky. Do kabiny přinese spoustu mezinárodních zkušeností, z čehož budou profitovat naši mladí hráči. Donny představuje gólovou hrozbu, pro naší ofenzívu bude velkým přínosem," nepochybuje sportovní ředitel Eintrachtu Markus Krösche.

Další přestupy a spekulace