Bohemians upřesnili Veselého přesun k reprezentaci. Žádná finální dohoda není, zní z klubu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bohemians upřesnili Veselého přesun k reprezentaci. Žádná finální dohoda není, zní z klubu

Jaroslav Veselý zatím oficiálně uvolněn k reprezentaci nebyl.
Jaroslav Veselý zatím oficiálně uvolněn k reprezentaci nebyl.Profimedia
Zatímco po poledni předseda FAČR Petr Fousek (61) slavnostně odtajnil složení nového realizačního týmu reprezentace, vedení Bohemians na klubovém webu uvedlo, že k finální dohodě mezi svazem a vršovickým klubem ohledně Jaroslava Veselého (46) zatím nedošlo. Důležité však je, že jsou Klokani k částečnému uvolnění svého kouče do role asistenta nového trenéra národního týmu Ivana Haška (60) naklonění. "Jedná se o reprezentaci, takže máme zájem k dohodě dojít a vše k ní směřujeme," stojí v prohlášení Pražanů.

"S FAČR o uvolnění trenéra k reprezentaci jednáme, ovšem žádnou finální dohodu ještě nemáme. Za oficiální stanovisko bych to tedy ještě nepovažoval. Nicméně se jedná o reprezentaci, takže máme zájem k dohodě dojít a vše k ní směřujeme," stojí v prohlášení předsedy představenstva Dariusze Jakubowicze na klubovém webu.

Vršovický klub chce ale zachovat důstojné fungování svého realizačního týmu. "Prioritou pro nás ale zůstává nastavit jeho fungování tak, aby pro Bohemku mělo minimální dopady. Je to odměna i pro Jardu za jeho dobře odvedenou práci v Ďolíčku. Jarda Veselý je ale hlavním trenérem Bohemians a my chceme, aby tomu tak bylo i nadále," uvádí Jakubowicz.

Hašek bude spolupracovat s Köstlem i Veselým