Euro 2024: Soutěž o lístky na Česko - Turecko

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Soutěž o lístky na Euro 2024: První díl ve znamení Kollerových gólů
Soutěž o lístky na Euro 2024 startuje.
Soutěž o lístky na Euro 2024 startuje.Livesport
Pamatuješ si, kolika soupeřům dal Jan Koller (51) gól na evropských šampionátech? Pokud ano, máš šanci zapojit se do soutěže o vstupenky na zápas Česko – Turecko na Euro 2024 v Hamburku nebo některou z dalších
hodnotných cen od Hisense.

Soutěž o lístky na Euro 2024

Jan Koller je historicky nejlepším střelcem české reprezentace a několik přesných tref zaznamenal i na mistrovstvích Evropy. A právě tyto zásahy jsou motivem naší soutěže v tomto týdnu.

Správná odpověď v soutěžním kole znamená šanci získat lístky na zápas Česko – Turecko nebo další ceny od hlavního partnera, společnosti Hisense.

Soutěžte o lístky na Euro 2024
Livesport

Hlavní cena

2 lístky: Česko – Turecko

Další ceny

1x Hisense QLED Smart TV 43A7KQ

1x Hisense Soundbar System HS312 HSN

1x Hisense Loudspeaker Party Rocker One Plus HSN

1x Hisense kávovar HESCM15DBK

Hisense je oficiálním partnerem UEFA EURO 2024™

Společnost Hisense patří mezi globální lídry ve výrobě chytrých technologií, domácích spotřebičů a televizorů. Naše spojení s technologiemi, které mají smysl, a sportem podtrhuje náš závazek k obohacování životního stylu našich zákazníků. Pečlivě jsme si vybudovali pověst firmy, která opakovaně potvrzuje význam sportu v životě, a to tím, že spojuje lidi napříč kulturami a kontinenty. Jako hrdý partner UEFA jsme letos již popáté oficiálním sponzorem nejprestižnějšího fotbalového turnaje – Eura 2024, které se bude konat v Německu za několik týdnů.

Jak se zapojit