Liverpool – Sparta: Video z tréninku Salaha a spol.

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Mo, chci hrát s tebou. Salah a spol. před Spartou trénovali v dobrém rozmaru

Středeční trénink Liverpoolu před odvetou se Spartou.
Středeční trénink Liverpoolu před odvetou se Spartou.Profimedia
Pro kluby v pohárové Evropě je to povinnost ukázat se světu. Na otevřených trénincích pro média nelze nahlížet do taktických tajů, zato jde ale velmi snadno rozeznat náladu uvnitř týmů. A ta liverpoolská je před odvetou osmifinále Evropské ligy se Spartou velmi uvolněná.

Německá přesnost byla v tu chvíli ta tam. Ještě nějakých 10 minut po oficiálním začátku předzápasové přípravy v tréninkovém centru vzdáleném 20 minut jízdy od slavného Anfield Road byl na trávníku kouč Jürgen Klopp obklopen jen svým realizačním týmem. Bavili se tradičním bagem.

Teprve po pár dalších minutách se objevili první hráči v čele s Mohamedem Salahem. Pak už šlo vše rychle. Klasická fotbalová rozcvička, pár přihrávek i vtípků a bylo po všem. Oficiálně.

Trénink Liverpoolu před čtvrteční odvetou

Trénink Liverpoolu před odvetou proti Spartě.
Livesport

“Mo, chci hrát vždycky jedině s tebou,” ozvalo se z klubka hráčů, než byli zástupci médií požádáni o odchod a hráči se odebrali k prvnímu opravdovému cvičení. Tak se Liverpool začal chystat na Spartu. Vedle role ohromného favorita posilněn i pohodovým čtyřgólovým náskokem před odvetou.

Liverpool – Sparta Praha (čtvrtek 21:00)