Zraněného rozhodčího nahradil v FA Cupu fanoušek Wolves. Slavil jsem jen v duchu, přiznal

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Zraněného rozhodčího nahradil v FA Cupu fanoušek Wolves. Slavil jsem jen v duchu, přiznal
Vítězný a zároveň postupový gól Matheus Cunhy rozhodčí-fanoušek raději neslavil.
Vítězný a zároveň postupový gól Matheus Cunhy rozhodčí-fanoušek raději neslavil.Profimedia
Fanoušek anglických Wolves Ross Bennett má o čem vyprávět. V prodloužení utkání 3. kola FA Cupu totiž nahradil zraněného čtvrtého sudího a následný postup svého týmu přes Brentford tak sledoval přímo z hrací plochy. "Vítězný gól jsem raději neslavil," usmál se po nevšedním zážitku.

Wolves – Brentford 3:2p

Bennett, jenž je rozhodčím v mládežnických soutěžích, nabídl pomocnou ruku, když se čtvrtému sudímu udělalo nevolno a v prodloužení zápasu už nemohl pokračovat. "Rozhodčí se mě ptal, jestli zvládnu být čtvrtý sudí, tak jsem mu řekl: Když mi dáte rychlokurz, tak ano," vylíčil v podcastu Wolves Express. "Takže jsem byl 30 minut rozhodčím opakovaného zápasu FA Cupu. Byl to neskutečný, opravdu bláznivý zážitek."

Podle svých slov pak v duchu křičel nadšením, když Matheus Cunha vstřelil v prodloužení z pokutového kopu vítězný gól na 3:2. Ve 4. kole Anglického poháru se celek z Wolverhamptonu mimochodem utká s regionálním rivalem z West Bromwich. "Šílené na tom bylo, že jsem ten gól nemohl slavit, protože jsem si nebyl jistý, jestli smím, nebo jestli musím zůstat neutrální," dodal Bennett.

Výsledky FA Cupu