Opavu v ranní druholigové bitvě přibrzdil Rosa. Dukla se dotáhla na Vyškov

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Opavu v ranní druholigové bitvě přibrzdil Rosa. Dukla se dotáhla na Vyškov
Žižkov poslal proti Opavě do vedení Bernardo Rosa.
Žižkov poslal proti Opavě do vedení Bernardo Rosa.@fkvz1903
Opava v 18. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY vybojovala bod za remízu 1:1 na Žižkově. Semifinalista domácího poháru tak nenavázal na domácí triumf nad Příbramí a v neúplné tabulce je šestý. Viktoria bodovala i ve druhém utkání jarní fáze sezony, nicméně zůstává na 14. místě pouhý bod nad první sestupovou příčkou. Dukla po domácí remíze s Brnem bere tři body za výhru 1:0 ve Varnsdorfu a posunula se na druhé místo. V souboji Jihlavy s Kroměříží branka nepadla.

Žižkov – Opava 1:1

Pražany poslal v dopoledním duelu do vedení už ve 13. minutě třetím gólem v sezoně brazislký záložník Bernardo Rosa. Slezané odpověděli v 71. minutě, kdy se prosadil střídající Jakub Přichystal. Nepotvrdila se tak tradice, že při setkání těchto týmů padá hodně gólů – v jejich předchozích osmi vzájemných střetnutích viděli diváci pokaždé minimálně tři.

Varnsdorf – Dukla Praha 0:1

Domácí dlouho ukazovali pevnou defenzivu, která je podržela i v minulém klání ve Vlašimi (0:0). Nakonec však v nastaveném čase druhého dějství přece jen inkasovali, když nabídnutý pokutový kop s přehledem proměnil Jakub Hora. Pražané tak stáhli náskok prvního Vyškova na rozdíl jediného bodu, Severočeši naopak zůstali přišpendlení na dnu tabulky.

Jihlava – Kroměříž 0:0

Aktivnějším týmem byl po většinu duelu ten z Vysočiny, nicméně ani jeden z jeho pokusů v hostující síti neskončil. Nejblíž ke zlomení bezbrankového stavu měl v první půli Jakub Selnar, jenže jeho dalekonosnou pumelici zastavilo břevno za jinak skvěle chytajícím brankářem Jakubem Dostálem, který si připsal čisté konto i ve druhém zápase po zimní přestávce.

Tabulka FNL