Vyškov dvěma góly v nastavení zachránil bod. Rezerva Sparty vyhrála počtvrté v řadě

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Vyškov dvěma góly v nastavení zachránil bod. Rezerva Sparty vyhrála počtvrté v řadě

Sparta vyhrála v Chrudimi 2:0.
Sparta vyhrála v Chrudimi 2:0.@ACSparta_CZ
Ani na druhý pokus se Vyškov po zimní přestávce nedočkal tříbodového zisku. Tentokrát může být lídr FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY rád alespoň za bod, který mu v zápase s Vlašimí zařídil dvěma góly v nastavení Amidou Diallo. Znovu zaváhal i největší předsezonní favorit Zbrojovka, která remizovala se třetím Táborskem 0:0. Rezerva Sparty naopak zapsala v součtu se závěrem podzimu už čtvrtou výhru v řadě, tentokrát v Chrudimi 2:0. Béčko Olomouce si zajelo do Prostějova pro porážku 0:2.

Chrudim – Sparta Praha B 0:2

Vyrovnaný úvodní poločas vygradoval až v jeho nastaveném čase, kdy se ze skrumáže před bránou Jiřího Flodera gólově prosadil Daniel Rus. Nová klubová hymna tak nepřinesla chrudimským potřebné štěstí, když ukončili čtyřzápasovou sérii bez porážky. Naopak sparťanští mladíci vyhráli již počtvrté v řadě.

Vyškov – Vlašim 2:2

Moravané znovu nedokázali navázat na výborné výkony z podzimní části sezony, na rozdíl od prvního jarního klání ale naprázdno nevyšli. Po brankách mladíků Štěpána Berana a Petera Kareema drželi Rytíři ještě v 89. minutě dvougólové vedení, nicméně domácí díky dvěma trefám Amidoua Dialla z úplného závěru vytěžili alespoň bod.

Prostějov – Sigma Olomouc B 2:0

Prostějov se díky třem bodům minimálně do nedělního odpoledne odpoutal od poslední příčky. O výsledku rozhodl závěr úvodní půlhodiny, kdy domácí během tří minut dvakrát udeřili. Na vlastní gól zkušeného Michala Vepřeka navázal Jan Koudelka. Olomoučtí mladíci tak ve vzájemném střetnutí padli poprvé od roku 2013, kdy se týmy ještě potkávaly ve třetí lize.

Zbrojovka Brno – Táborsko 0:0

Brněnští fotbalisté sice vstoupili do prvního utkání od oznámení krachu plánovaného převzetí klubu novými majiteli aktivně, navzdory tomu měl největší šanci úvodního dějství hostující Bojan Djordjič. Nejlepší střelec průběžně třetího celku ale minul. Obdobně pak skončily veškeré příležitosti druhé půle, a v tabulce tak zůstalo vše při starém.

Tabulka FNL