Prostějov na pohárovou kanonádu nenavázal. Brněnský Řezníček nasázel hattrick

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Prostějov na pohárovou kanonádu nenavázal. Brněnský Řezníček nasázel hattrick

Aktualizováno
Prostějovští ve F:NL počtvrté v řadě nezvítězili.
Prostějovští ve F:NL počtvrté v řadě nezvítězili.1skprostejov.cz
Vlašim v utkání 5. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na hřišti Prostějova prolomila sérii čtyř remíz a poprvé v sezoně naplno bodovala. Při vítězství 1:0 byl v hlavní roli opět Ebrima Singhateh (19), který zaznamenal třetí branku v řadě a čtvrtou v aktuálním ročníku. Brněnská Zbrojovka v domácím klání s Chrudimí napravila dvě po sobě jdoucí porážky, hattrickem ji táhl kanonýr Jakub Řezníček (35).

Prostějov – Vlašim 0:1

O premiérové výhře Středočechů v letošní ligové sezoně rozhodl po samostatném úniku mládežnický reprezentant Gambie Ebrima Singhateh. Kmenový hráč Slavie, jenž ve Vlašimi hostuje do konce podzimní části sezony, se čtvrtým přesným zásahem dotáhl na čelo tabulky střelců.

Hanáci, hrající své domácí zápasy na hřišti v Olomouci, už počtvrté za sebou ve druhé lize nezvítězili. Nenavázali tak na tři dny staré pohárové střetnutí, ve kterém rozcupovali narychlo složený tým "rozhádaného" Řepiště 26:0.

Zbrojovka Brno – Chrudim 4:1

Po neuspokojivém vstupu do sezony nechtěl kapitán Zbrojovky Řezníček nechat nic náhodě a hned v šesté minutě vybojoval a následně sám proměnil pokutový kop.

Po změně stran pak zkušený kanonýr korunoval vydařený výkon dovršením hattricku a minimálně na nějaký čas vymanil moravský klub z výsledkové krize.

Příbram – Kroměříž 1:3

Středočeský favorit inkasoval už v 18. minutě, kdy se poprvé od konce roku 2019 prosadil v druhé nejvyšší české soutěži Adam Houser. Podařilo se mu to i díky obrovské chybě v komunikaci domácí defenzivy v čele s brankářem Martinem Melicharem.

Po změně stran sice domácí zlepšili výkon a srovnali, hektický závěr s množstvím šancí na obou stranách ovšem ještě přinesl pro Hanáky penaltu, kterou proměnil dvacetiletý host ze spřízněného Baníku Ostrava Stanley Charles.

Tabulka F:NL.
Tabulka F:NL.Livesport