Rezerva Olomouce uťala proti Vlašimi třízápasové sucho, Žižkov doma sfoukl Zbrojovku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Rezerva Olomouce uťala proti Vlašimi třízápasové sucho, Žižkov doma sfoukl Zbrojovku

Žižkov rozhodl o triumfu na Brnem už v prvním poločase, který vyhrál 3:0.
Žižkov rozhodl o triumfu na Brnem už v prvním poločase, který vyhrál 3:0.@fkvz1903
B-tým olomoucké Sigmy přerušil ve FOORTUNA:NÁRODNÍ LIZE sérii tří porážek, když přetlačil Vlašim 3:0. Pět minut před přestávkou rozhodl domácí odchovanec Jan Fiala. V domácím prostředí uspěla i Viktoria Žižkov, která bez větších potíží přehrála Zborjovku Brno 4:2. O výhře rozhodla už v prvním poločase, ovládla jej 3:0. Tabulce druhé nejvyšší soutěže i po 13. kole vévodí Vyškov, barážové pozice drží Dukla a Táborsko.

Sigma Olomouc B – Vlašim 1:0

K úspěchu domácích vedla zejména pevná defenziva, která se postarala o to, že hosté vůbec poprvé v sezoně odešli ze zápasu s nulou na kontě vstřelených branek. Hanáci se naopak prosadit dokázali, když na konci úvodní půle přesně hlavou zamířil zcela osamocený Fiala. Olomoučtí se tak vzpamatovali z debaklu 2:6 v Táborsku a díky zisku všech bodů se vymanili ze sestupového pásma.

Žižkov – Zbrojovka Brno 4:2

Ráz utkání určila už úvodní půlhodina, během které se prosadili Marek Richter, Radek Voltr a do vlastní sítě hostující Lukáš Endl. Flinta po změně stran sice dokázala duel zdramatizovat, na vyrovnání se však nezmohla. Moravský celek tak v soutěžním klání popáté v řadě padl a do městského derby proti Líšni půjde v roli týmu ze středu tabulky, který na první příčku ztrácí již dvouciferný počet bodů. 

Tabulka F:NL.
Tabulka F:NL.Livesport