Druhá zimní posila pro Slavii. Z Olomouce získala obránce Zmrzlého

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Druhá zimní posila pro Slavii. Z Olomouce získala obránce Zmrzlého
Druhou zimní posilou Slavie se stal obránce Ondřej Zmrzlý
Druhou zimní posilou Slavie se stal obránce Ondřej ZmrzlýSK Slavia Praha
Fotbalová Slavia získala do svých řad druhou zimní posilu. Z Olomouce přichází obránce Ondřej Zmrzlý (24). V Edenu podepsal smlouvu do června 2027. Levonohý bek odehrál na podzim ve FORTUNA:LIZE 18 zápasů, ve kterých vstřelil tři branky a na dalších pět přihrál.

"Posun z Olomouce do největšího českého klubu je nádherný pocit. Nyní se chci co možná nejrychleji aklimatizovat a navyknout si na styl, který je ve Slavii zejména po kondiční stránce opravdu náročný. Věřím, že jsem na všechny výzvy připravený a klubu pomůžu k dalším úspěchům," uvedl odchovanec hanáckého klubu.

"Ondra může být pro náš tým velkou posilou. Hraje na postu levého obránce, ale velký přínos vidíme i v jeho univerzálnosti a možnosti alternace ve středu hřiště. V minulosti se nám to už několikrát vyplatilo, a to je také jeden z důvodů, proč jsme si Ondru vybrali," řekl slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Zmrzlý už má na kontě i jeden start za národní tým. V listopadu 2022 odehrál poločas v přípravném utkání proti Faerským ostrovům (5:0), které se konalo na jeho domovském Andrově stadionu.

Aktuálně druhý celek prvoligové tabulky získal dnes druhou posilu do defenzivy. Slavia dojednala i příchod teplického stopera Štěpána Chaloupka, jenž ale podepsal kontrakt až od léta a zbytek sezony dohraje na severu Čech.

Fotbalové přestupy a spekulace