Dynamo rozšiřuje ofenzivní možnosti, na hostování s opcí získalo brněnského rychlíka Alliho

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Dynamo rozšiřuje ofenzivní možnosti, na hostování s opcí získalo brněnského rychlíka Alliho

Dynamo rozšiřuje ofenzivní možnosti, rychlík Alli přichází na hostování s opcí
Dynamo rozšiřuje ofenzivní možnosti, rychlík Alli přichází na hostování s opcíProfimedia
Nepřesvědčivý vstup do sezony sice Dynamo částečně odčinilo vítězstvím 3:0 nad Bohemians, na jihu Čech se i tak nadále pracuje na zkvalitnění kádru. Do Českých Budějovic přichází rozšířit ofenzivní možnosti rychlonohý křídelník Musa Alli (22), který bude na Střeleckém ostrově hostovat s opcí.

Alli v minulé sezoně patřil mezi klíčové hráče Zbrojovky, v 35 zápasech nejvyšší soutěže zaznamenal tři branky a šest asistencí. Přestože se spekulovalo o jeho letním odchodu do zahraničí, nakonec v Brně zůstal. V aktuálním druholigovém ročníku 160 cm vysoký rodák z Lagosu zasáhl do čtyř utkání.

"Alliho jsme dělali jako nesmírně inteligentního hráče ve hře, skvěle technicky vybaveného a univerzálního pro naše potřeby do ofenzivy. Alli prokázal své schopnosti už v minulé sezoně, ve Zbrojovce Brno se rychle asimilovat na prvoligový fotbal a byl jednou z ofenzivních opor. Myslíme si, že pro jeho budoucnost je klíčové setrvání v první lize," řekl českobudějovický sportovní manažer Jan Podroužek.

Dynamo, které prohrálo čtyři z úvodních pěti ligových kol a je na předposledním místě tabulky, v minulém týdnu angažovalo jiného křídelníka Jiřího Skaláka a záložníka Michala Hubínka jako volné hráče.

Dynamo se alespoň odlepilo ode dna tabulky F:L.
Dynamo se alespoň odlepilo ode dna tabulky F:L.Livesport

Program FORTUNA:LIGY