Škoda se po třech a půl letech vrací do Slavie, bude hrát za třetiligovou rezervu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Škoda se po třech a půl letech vrací do Slavie, bude hrát za třetiligovou rezervu

Škoda bude opět oblékat sešívaný dres.
Škoda bude opět oblékat sešívaný dres.slavia.cz
Milan Škoda (37) se vrátil do fotbalové Slavie. Trojnásobný mistr ligy a dvojnásobný vítěz domácího poháru v červenobílém dresu bude nastupovat v třetiligové rezervě a pomáhat na hřišti s výchovou nadějných fotbalistů. Smlouvu podepsal na dva roky. Slavia to oznámila na svém webu.

"Mám ohromnou radost, že mohu být zpátky. Cítím se tady skvěle. Pokaždé, když vstoupím do Edenu, dělá mě to nepopsatelně šťastným," uvedl Škoda, který strávil poslední dvě sezony v Mladé Boleslavi. Předtím působil v tureckém Rizesporu.

Do Slavie se Škoda vrátil po třech a půl letech. "Milan je klubová legenda, velká osobnost. Jsme moc rádi, že se vrací domů," řekl sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek. "Slibujeme si od jeho návratu, že pro B-tým bude přínosem jak na hřišti, tak především mimo něj. Bude v každodenním kontaktu s našimi mladými hráči, pro řadu z nich je vzorem. Bude jejich mentorem a doufáme, že s jeho pomocí rezervní tým dokáže postoupit," dodal.

Škoda má v lize, v níž nastupoval také za Bohemians, odehráno 344 zápasů, v kterých dal 104 gólů. V reprezentaci má bilanci 19 utkání a čtyři branky.

Další přestupy a spekulace