Beauguel nádherným gólem vyřadil Ronalda. Portugalská hvězda si připsala další neúspěch

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Beauguel nádherným gólem vyřadil Ronalda. Portugalská hvězda si připsala další neúspěch
Jean-David Beauguel rozhodl o výsledku proti Al-Nassru ve 23. minutě.
Jean-David Beauguel rozhodl o výsledku proti Al-Nassru ve 23. minutě.Twitter @Alqaidsa
Bývalý kanonýr Viktorie Plzeň Jean-David Beauguel (31) dal jediný gól zápasu semifinále saúdskoarabského Královského poháru a zařídil postup týmu Al Wehda přes Al-Nassr. Naopak Cristiano Ronaldo (38) opět vyšel naprázdno a zároveň přišel o další možnost vyhrát některou z trofejí ve svém novém působišti.

Jean-David Beauguel rozhodl o výsledku proti favorizovanému Al-Nassru ve 23. minutě utkání pohotovým zakončením z prostoru před malým vápnem. Byla to jediná střela Al Wehdy na bránu. Pak už Beaugelův tým dobře bránil a ač dohrával oslabený o jednoho hráče, tak postup do finále uhájil. Francouzský útočník odehrál 56 minut, pak ho nahradil Ali Makki. Střídání bylo reakcí na vyloučení Abdullaha Al Hafitha.

Ve finále poháru se Al Wehda střetne s osmnáctinásobným mistrem země Al-Hilalem.

Přehled zápasu Al-Nassr – Al Wehda 0:1

Ronaldo Al-Nassru štěstí nepřináší

Cristiano Ronaldo se stal jedním z viníků vyřazení, neboť nedokázal využít dvě velké příležitosti, ve kterých se ocitl. V prvním dějství po přihrávce od Konana trefil svou střelou brankáře a těsně před koncem duelu zamířil do břevna.

Ronaldo neskóroval už ve třetím soutěžním utkání v řadě, naposledy se mu podařilo vstřelit gól na začátku dubna. Portugalský reprezentant také přišel o další šanci na zisk trofeje a společně se svými spoluhráči bude muset zabojovat v ligové soutěži. V ní je Al-Nassr aktuálně druhý s tříbodovou ztrátou na vedoucí Al-Ittihad.

Ronaldo v úvodu svého angažmá vypadl se svými spoluhráči v semifinále saúdskoarabského Superpoháru a nyní končí i v semifinále Královského poháru. Navíc když přicházel do Al-Nassru, vedl celek ligu a dnes je s tříbodovou ztrátou druhý a klub mezitím vyhodil trenéra Rudiho Garciu.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Livesport