Bellinghamova snová jízda. Realu pomohl skolit Almeríu dvěma trefami a asistencí

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bellinghamova snová jízda. Realu pomohl skolit Almeríu dvěma trefami a asistencí

Real Madrid veze tři body.
Real Madrid veze tři body.AFP
Jude Bellingham (20) se Realu Madrid vyplácí a ve 2. kole La Ligy přidal další dva góly. Anglický talent navíc nahrál i na trefu Viníciuse Júniora (23) a zejména díky němu Bílý balet zvládnul duel s Almeríou 3:1. Celta Vigo zaskočila Real Sociedad a na soupeřově hřišti uhrála remízu 1:1 díky trefě Oscara Minguezy (24) ze 4. minuty nastavení. Athletic Bilbao si poradil s Osasunou 2:0, oba góly padly v první dvacetiminutovce.

Almería – Real Madrid 1:3

Real Madrid zvítězil na hřišti Almeríe 3:1. Cesta za ziskem všech bodů se ale nerodila snadno, neboť již ve třetí minutě favorit po trefě vlastního odchovance Sergia Arribase, jenž kádr Los Blancos opustil před touto sezonou, ztrácel.

Bílý balet naopak posílil Jude Bellingham a ten dvěma góly otočil skóre, čímž navázal na přesný zásah z úvodního soutěžního vystoupení na Pyrenejském poloostrově. Rojiblancos na hvězdného soupeře nestačili poosmé v řadě.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Real Sociedad – Celta Vigo 1:1

Hráči Realu Sociedad znovu nedokázali udržet hubený náskok, když remizovali na vlastním hřišti s Celtou Vigo 1:1. Úvodní gól zápasu padl ve 22. minutě, v níž se po oku lahodící individuální akci Takefusy Kuba dostal míč k Anderu Barrenetxeovi, jenž ranou k bližší tyči zasel gólové semínko.

Stejný hráč mohl v závěru první půle svůj zápis v utkání rozšířit i o další branku, trefil však pouze tyč. Domácí to muselo mrzet dvojnásob ve čtvrté minutě nastavení, neboť tým z Galicie vyrovnal zásluhou Óscara Minguezy.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Osasuna – Athletic 0:2

Athletic Bilbao zvítězil na hřišti Osasuny 2:0. Baskický celek rozhodl utkání dvěma brankami ze samotného úvodu, přičemž u obou asistoval mladík Nico Williams a adresátem první přesné přihrávky byl jeho bratr Iňaki. Hosty pak do problémů dostal svým zbytečným vyloučením po potyčce se soupeřem Oihan Sancet, ale Los Rojillos asi půlhodinovou početní převahu využít nedokázali.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Tabulka La Ligy