Fornals oslavil návrat do rodné země gólem a vítězstvím na půdě Cádizu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Fornals oslavil návrat do rodné země gólem a vítězstvím na půdě Cádizu

Betis vyhrál na hřišti Cádizu 2:0.
Betis vyhrál na hřišti Cádizu 2:0.AFP
Betisu vyhrál ve 24. kole La Ligy na hřišti Cádizu 2:0. Domácí, kterým se nepodařilo již počtvrté v řadě skórovat, kapitulovali už v šesté minutě, kdy celek ze Sevilly poslal do vedení Willian José. Probuzený Brazilec se trefil po 13zápasovém střeleckém půstu. Svůj druhý start v dresu El Glorioso navíc jen pár sekund po změně stran gólově ozdobil i Španěl Pablo Fornals, jenž přišel v poslední den přestupového období na hostování z anglického West Hamu, a perfektně tak zastoupil zraněného Isca.

Cádiz – Betis 0:2

Myšlenky Žluté ponorky na vynulování dalšího soupeře vzaly za své již v šesté minutě. Lednová posila Johnny totiž přihrávkou pod sebe našel volného Williana Josého, jenž ranou z prvního doteku ukončil dvouzápasovou neprůstřelnost Conana Ledesmy. Po 20 minutách mohlo být na Estadio Nuevo Mirandilla ještě smutněji, Nabil Fekir si však na Ledesmu ranou zdálky nepřišel.

Cádiz gólmana Ruie Silvu pořádně prověřil až krátce před přestávkou, kdy razantním projektilem neuspěl Gonzalo Escalante, a do šaten tak šli Piráti s jednobrankovým mankem. To na ukazateli skóre vydrželo po návratu na hřiště jen několik sekund, když z vápna napřáhl Fornals a technickým obstřelem zaznamenal premiérovou trefu v novém působišti.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Piráti se s nepříznivým výsledkem snažili něco udělat, avšak precizní defenziva sevillského týmu je do mnoha šancí nepouštěla. Domácí tak spoléhali, že se ujme některá z dalekonosných střel. Nejblíže snížení byl v 73. minutě ranou zpoza velkého vápna Robert Navarro, ani ten ale Silvu nepřekonal. Souboj remízových přeborníků tak prohloubil výsledkovou mizérii Cádizu.

Tabulka La Ligy