Pikantní přestup Isca. Španěl se dohodl s největším rivalem bývalého zaměstnavatele

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Pikantní přestup Isca. Španěl se dohodl s největším rivalem bývalého zaměstnavatele
Pikantní přestup Isca, Španěl si plácl s největším rivalem Sevilly
Pikantní přestup Isca, Španěl si plácl s největším rivalem SevillyProfimedia
Na scénu španělské ligy se po osmi měsících vrací Isco (31). Zkušený záložník naposledy oblékal dres Sevilly, od prosince byl volným hráčem a ve středu se stal novou posilou Betisu.

Isco v andaluském klubu nahradí nyní již novou akvizici mexického Monterrey Sergia Canalese. Jednání s vedením byla rychlá, fotbalista ve středu odpoledne prošel zdravotní prohlídkou a vpodvečer podepsal kontrakt.

"Real Betis Balompié na svou soupisku zapsal Isca, záložník podepsal smlouvu platnou do června 2024," stojí v prohlášení Betisu.

Isco své první krůčky udělal ve Valencii, hodně na sebe upozornil během působení v Málaze a devět sezon byl zaměstnancem Realu Madrid. Za Bílý balet odehrál celkem 353 utkání a získal devatenáct trofejí, mezi nimi je pět ušatých pohárů pro šampiona Ligy mistrů a třikrát se radoval ze španělského titulu.

Hlavní město Španělska Isco opustil před rokem a jako volný hráč zamířil do Sevilly, v Andalusii se mu nedařilo a koncem roku s vedením rozvázal spolupráci. V lednu následně ztroskotala jednání s německým Unionem Berlín.

Další přestupy a spekulace