Real Madrid hlásí další posilu pro budoucnost za půl miliardy, z Fenerbahce přivedl Gülera

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid hlásí další posilu pro budoucnost za půl miliardy, z Fenerbahce přivedl Gülera

Güler nastupoval za Fenerbahce už od sezony 2021/2022.
Güler nastupoval za Fenerbahce už od sezony 2021/2022.fenerbahce.org
Real Madrid nejenže prodloužil smlouvy s Lukou Modričem (37) a Tonim Kroosem (33), pohybů v jeho středové formaci je mnohem více. Bílý balet získal už třetího mladého záložníka, jeho nejnovější akvizicí se stal 18letý ofenzivně laděný Turek Arda Güler.

Mladého středopolaře chtěly i Inter Milán a Barcelona, čtyřnásobný turecký reprezentant dal ale nakonec přednost nabídce z hlavního města Španělska. Realu Madrid se upíše na šest sezon, Fenerbahce za něj dostane 20 milionů eur (475,5 milionu korun).

"Real Madrid a Fenerbahce se dohodly na přestupu Ardy Gülera. V pátek ve 12 hodin proběhne oficiální prezentace nové posily, fotbalista následně bude k dispozici médiím," oznámil Real Madrid.

Güler se do prvního týmu Fenerbahce zapracoval už v sezoně 2021/2022 a loni měl místo v základní sestavě, se spoluhráči triumfoval v Tureckém poháru a byl zvolen nejlepším hráčem finálového duelu proti Istanbulu Basaksehir (2:0). Před dvěma a půl týdny se navíc stal nejmladším střelcem branky v dresu turecké reprezentace, při červnovém utkání proti Walesu mu bylo 18 let a 114 dní.

Real Madrid hodně investuje do zálohy a z Dortmundu přišel Jude Bellingham, po třech sezonách v AC Milán se navíc vrací Brahim Díaz.

Další fotbalové přestupy a spekulace