Real Madrid má dalšího hráče na marodce, Camavinga si v letošním roce už nezahraje

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid má dalšího hráče na marodce, Camavinga si v letošním roce už nezahraje

Camavinga se zranil na reprezentačním srazu.
Camavinga se zranil na reprezentačním srazu.AFP
Eduardo Camavinga (21) minulý týden podepsal nový kontrakt v Realu Madrid, v tuto chvíli ale už tolik důvodů k radosti nemá. Francouzský záložník je jedenáctým fotbalistou Bílého baletu, jehož v letošní sezoně postihlo zranění.

Camavinga nedokončil středeční trénink národního týmu, ze souboje s Ousmanem Dembélém si odnesl zraněné koleno a ve čtvrtek ráno opustil reprezentační sraz, aby se podrobil bližším testům. Výsledky vyšetření nejsou příznivé, problém je vážnější a vyžádá si šest až osm týdnů dlouhou pauzu, pro Francouze tak předčasně skončil kalendářní rok 2023.

Camavinga tak v nadcházejících dnech nepomůže Francii v kvalifikačních duelech proti Gibraltaru a Řecku, Real Madrid bez něho dohraje základní skupinu Ligy mistrů a služeb čerstvě 21letého středopolaře nevyužije ani v ligových duelech proti Cádizu, Granadě, Betisu, Villarrealu a Deportivu Alavés.

Real Madrid letos trápí zranění a na marodce se vystřídalo už jedenáct jeho hráčů. Vinou přetržených kolenních vazů vynechají většinu sezony brankář Thibaut Courtois a obránce Éder Militao, fit aktuálně nejsou ani Kepa, Bellingham, Tchouaméni, Güler a Ceballos.