Remízová La Liga: Tři zápasy ze čtyř nepoznaly vítěze. Real poskočil do čela

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Remízová La Liga: Tři zápasy ze čtyř nepoznaly vítěze. Real poskočil do čela

Aktualizováno
Zápas Realu Sociedad s Betrisem nabídl atraktivní fotbal, gól však nikoliv.
Zápas Realu Sociedad s Betrisem nabídl atraktivní fotbal, gól však nikoliv.Profimedia
Almería v La Lize nevyhrála ani na 17. pokus. Na domácí půdě získala pouze bod s Mallorcou za bezbrankovou remízu a v tabulce dál zůstává přikována na úplném dně. Gól nenabídl ani střet Realu Sociedad s Betisem, přestože nabídl atraktivní fotbal. A remízou, tentokrát 1:1, skončil i duel mezi Las Palmas a Cádizem. Real Madrid sfoukl Villarreal 4:1 a přeskočil vedoucí Gironu, která 17. kolo dohrává v pondělí.

Almería – Mallorca 0:0

Z herního hlediska mělo jednoznačně navrch hostující družstvo z Baleárských ostrovů, ofenzivní trápení týmu, který se v tomto ročníku nejvyšší španělské soutěže nedostal přes pouhých 14 vstřelených branek, však neskončilo ani tentokrát. Nejblíže zápisu se na listinu střelců byl Cyle Larin, ani jeden z jeho šesti střeleckých pokusů však síť nerozvlnil. Domácí tak sice dokázali ubojovat bod, stále však od startu letošního ročníku nevyhráli.

Real Sociedad – Betis 0:0

V prvním poločase se hned dvakrát dokázal zdánlivě prosadit André Silva, oba jeho pokusy však musel sudí pro ofsajd zneplatnit a stejný osud potkal i Umara Sadiqa chvíli před koncem. Baskický celek přesto uhájil průběžnou šestou příčku, jež by na konci sezony znamenala postup do pohárové Evropy. Ještě více však budou s konečným výsledkem spokojení hosté, kteří zůstali za svým soupeřem v tříbodovém závěsu.

Las Palmas – Cádiz 1:1

Po premiérové trefě domácího záložníka Pejiňa ve španělské nejvyšší soutěži se dlouho zdálo, že klub z Kanárských ostrovů dotáhne utkání ke třetímu vítězství s čistým kontem v řadě. Pár minut před koncem základní hrací doby však za hosty udeřil Chris Ramos, jenž tak výraznou měrou přispěl ke čtvrté ligové remíze Žluté ponorky za sebou.

Real Madrid – Villarreal 4:1

Bílý balet kráčel za tříbodovým ziskem od samého začátku, což ve 25. minutě potvrdil Jude Bellingham, na něhož navázal rozhodující trefou Rodrygo. Los Blancos se tak soupeři pomstili za dubnovou porážku, zatímco Žlutá ponorka potvrdila, že se jí v letošní ligové sezoně příliš nedaří a setrvala na 14. pozici.

Tabulka La Ligy.
Tabulka La Ligy.Livesport