Ve dvou zápasech La Ligy padla jediná branka, čest střelců zachraňoval Bellingham

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Ve dvou zápasech La Ligy padla jediná branka, čest střelců zachraňoval Bellingham

Aktualizováno
Bellingham má po třech ligových zápasech za Real na kontě už čtyři góly.
Bellingham má po třech ligových zápasech za Real na kontě už čtyři góly. AFP
Nováček Las Palmas nadále čeká na první vítězství sezony, v předehrávce třetího kola La Ligy doma zaznamenal pouze bezbrankovou remízu s Realem Sociedad a mezi španělskou elitou si připsal druhý bod. Na góly skoupé bylo i utkání mezi Celtou Vigo a Realem Madrid, hosté si vezou tři body díky trefě Judea Bellinghama (20).

Las Palmas –⁠ Real Sociedad 0:0

Baskické tažení na ostrov Gran Canaria už zpočátku nebylo příliš ofenzivní, a tak se brankář týmu z hlavního ostrova Kanárů k čistému kontu dvakrát nenadřel Naopak to byli právě žlutomodří, kteří dali zabrat defenzivě San Sebastianu. Hrdinou se ale stal gólman Álex Remiro, jenž v největší šanci zápasu zneškodnil ránu Enza Loiodiceho a obrovskou měrou pomohl světlemodrým alespoň k remíze.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Celta Vigo –⁠ Real Madrid 0:1

Výhra se pro Bílý balet nerodila snadno. Nejprve přidělalo vrásky na čele Carlu Ancelottimu zranění Viníciuse Júniora, jenž musel střídat už po čtvrthodině hry. Temperamentní kouč byl ve varu i v 68. minutě, kdy Rodrygo zahodil penaltu. Ofenzivu Los Blancos tak až v závěru musel opět spasit Bellingham. Klub z města největšího rybářského přístavu na světě se ani napodruhé doma gólově neprosadil, na čemž měla jistě podíl i absence Gabriho Veigy, jenž je údajně na odchodu do Saúdské Arábie.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform