Messi za mořem nepolevuje. Dallasu dal dva góly a zahraje si čtvrtfinále Leagues Cupu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Messi za mořem nepolevuje. Dallasu dal dva góly a zahraje si čtvrtfinále Leagues Cupu

Messi má v Leagues Cupu už sedm tref.
Messi má v Leagues Cupu už sedm tref.Twitter @InterMiamiCF
Lionel Messi (36) si angažmá v USA užívá a v dresu Interu Miami předvádí jeden skvělý výkon za druhým. Naposledy ukázal svůj um v osmifinále Leagues Cupu proti Dallasu. Už v šesté minutě totiž otevřel gólový účet zápasu, který nakonec i uzavřel brankou na 4:4. O postupu týmu z Floridy tak rozhodly až penalty. Jednu proměnil i sám Argentinec.

Dallas – Inter Miami 4:5 pen.

Messi v zámoří zatím okusil jen Leagues Cup, v něm už si ale stihl za tři zápasy připsat pět branek a jednu asistenci. Gól s pořadovým číslem šest pak přidal v šesté minutě zápasu proti Dallasu. Asistovala mu na něj další nová tvář v Interu Miami – Jordi Alba.

Tým z Floridy pak ovšem třikrát inkasoval. V 65. minutě nicméně vsítil kontaktní branku teprve 18letý Benjamin Cremaschi, a to po další asistenci Alby. Vlastní gól si následně vstřelil Robert Taylor, na druhé straně se však stejný počin povedl Marcu Farfanovi.

V 85. minutě navíc Dallas daroval Messimu šanci v podobě přímého volného kopu. Velezkušený Argentinec jím nepohrdl a připsal si další přesný zásah.

Po uplynutí základní hrací doby zamířil zápas rovnou do penaltového rozstřelu, z nějž vyšel jako vítěz Messiho tým. Jediný, kdo při něm neproměnil svůj pokus, byl Paxton Pomykal.