Čenstochová či Tiraspol jsou ve 2. předkole Ligy mistrů, postupuje i švédský Häcken

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Čenstochová či Tiraspol jsou ve 2. předkole Ligy mistrů, postupuje i švédský Häcken

Čenstochová druhý zápas jasně ovládla.
Čenstochová druhý zápas jasně ovládla.Jakub Ziemianin, Raków Częstochowa
Fotbalisté Čenstochové postoupili do 2. předkola Ligy mistrů. Úřadující polský mistr po úvodním triumfu 1:0 vyhrál v odvetě úvodního kvalifikačního předkola na hřišti Flory Tallinn 3:0. Dál jde i Šeriff Tiraspol, který zdolal Konstantu 3:0 po prodloužení a napravil porážku 0:1 z prvního duelu.

Čenstochová nastřílela v estonské metropoli všechny branky ve druhém poločase. Dvě branky dal Zwoliňski, zbývající přidal Papanikolaou.

Tiraspol, který před rokem ve 3. předkole nestačil na Plzeň, dostal do vedení Talal. Utkání dospělo do prodloužení, v němž moldavský celek přidal další dva góly. V další fázi se utká s Maccabi Haifa. Úřadující izraelský šampion porazil doma maltské mužstvo Hamrun 2:1, úvodní zápas vyhrál 4:0.

Žalgiris Vilnius na hřišti severomakedonské Strugy zvítězil 2:1 po úvodní bezbrankové remíze. Obhájce litevského titulu narazí ve 2. předkole na istanbulský Galatasaray.

Úřadující švédský mistr Häcken zdolal velšský tým The New Saints na jeho půdě 2:0, doma vyhrál 3:1. Dál jde i BATE Borisov. Běloruský celek po remíze 1:1 dnes doma zdolal Partizani Tirana 2:0.

Výsledky zápasů