Nechal jsem se zbytečně vyprovokovat. Kucka se za přešlap omluvil, bojí se stopky

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nechal jsem se zbytečně vyprovokovat. Kucka se za přešlap omluvil, bojí se stopky

Juraj Kucka svého činu lituje.
Juraj Kucka svého činu lituje.TASR
Slovenský fotbalový reprezentant Juraj Kucka (36) se ve čtvrtek na sociálních sítích omluvil za zkrat v úvodním zápase prvního předkola Ligy mistrů. V něm veterán Slovanu Bratislava kousl protihráče z lucemburského celku Hesperange a favorit zápas nakonec jen zremizoval.

Šestatřicetiletý záložník Slovanu Bratislava v nastaveném čase prvního poločasu s lucemburským FC Swift Hesperange (1:1) kousl na zemi ležícího Nego Ekofa, za což okamžitě viděl od hlavního rozhodčího Viktora Kopijevského červenou kartu.

"Chtěl bych se omluvit celému týmu, klubu SK Slovan Bratislava i fanouškům. Jsem si plně vědom chyby, kterou jsem udělal a která by se neměla stávat. Oslabil jsem tým v těžkém a důležitém zápase," napsal.

"Zbytečně jsem se nechal vyprovokovat soupeřem, který na mně ležel, nechtěl mě pustit, štípal mě a škrábal mě do ruky, až mi tekla krev. Ani to však neospravedlňuje mou následnou reakci," citoval oficiální web Slovanu Kucku, který bude svému týmu chybět 19. července v odvetě na půdě lucemburského mistra.

"Disciplinární komise mě určitě potrestá stopkou na několik zápasů, což je velmi nešťastné, ale každý se učí z vlastních chyb," dodal bývalý hráč AC Milán, Parmy, Watfordu a Sparty Praha.

Slovan – Hesperange 1:1