Slávistky hrát nebudou. UEFA po tragické střelbě vyhověla s odkladem zápasu Ligy mistryň

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Slávistky hrát nebudou. UEFA po tragické střelbě vyhověla s odkladem zápasu Ligy mistryň
Aktualizováno
Slávistky v St. Pöltenu hrály bez branek
Slávistky v St. Pöltenu hrály bez branekProfimedia
Slavia po tragické střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze, která si vyžádala nejméně 15 mrtvých, nebude hrát utkání Ligy mistryň proti rakouskému St. Pöltenu. UEFA vyhověla žádosti o odložení večerního zápasu. Na sociální síti X to uvedl předseda představenstva vršovického klubu Jaroslav Tvrdík.

"Dnes nemůžeme hrát fotbal. Požádali jsme UEFA o odložení večerního zápasu LM žen. Naše myšlenky a vyjádření hluboké lítosti a upřímné soustrasti míří k rodinám a příbuzným obětí, které si střelba vyžádala," napsal Tvrdík. Později potvrdil, že UEFA klubové žádosti vyhověla.

Střelec zabil v budově školy v centru Prahy dnes odpoledne nejméně 15 lidí, dalších 24 je zraněných. Pachatel je mrtvý. Je to dosud nejtragičtější případ střelby v Česku.

Slavia nejprve uvedla, že chce zápas zahájit minutou ticha a uctít tak oběti, později předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík oznámil, že Pražané požádali o odklad. Střelec zabil v budově školy v centru Prahy dnes odpoledne nejméně 15 lidí, dalších 24 je zraněných. Pachatel je mrtvý. Je to dosud nejtragičtější případ střelby v Česku.