Bez Neymara, Mbappého i Verrattiho. PSG vstoupí do nové sezony a zahájí další éru

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bez Neymara, Mbappého i Verrattiho. PSG vstoupí do nové sezony a zahájí další éru

Neymar ani Mbappé nejsou součástí nominace na sobotní úvodní duel Ligue One.
Neymar ani Mbappé nejsou součástí nominace na sobotní úvodní duel Ligue One.Profimedia
Hvězdní útočníci Kylian Mbappé (24) a Neymar (31) nejsou v nominaci Paris St. Germain na dnešní úvodní zápas nového ročníku francouzské ligy s Lorientem. Informovaly o tom internetové stránky obhájce titulu. V případě obou fotbalistů se spekuluje o blížícím se odchodu z klubu.

Mbappé v polovině června odmítl prodloužit za rok končící smlouvu a byl vyřazen z kádru. Francouzský mistr světa od té doby s týmem netrénoval a nezúčastnil se ani přípravného turné v Japonsku a Koreji. Údajně by měl zamířit do Realu Madrid.

Jednatřicetiletý Neymar oficiálně chybí kvůli nemoci, podle agentury AFP však v nominaci není kvůli blížícímu se odchodu z klubu. Spekuluje se o Brazilcově možném návratu do Barcelony, odkud v roce 2017 do Paříže přišel za rekordních 222 milionů eur (5,8 miliardy korun).

V nominaci na zápas s Lorientem není ani Marco Verratti. Rovněž budoucnost třicetiletého italského záložníka v Paris St. Germain je stejně jako v případě Mbappého s Neymarem nejistá. Letní termín pro přestupy končí 1. září.

Přestupy a spekulace