Slovenského reprezentanta Škriniara čeká operace kotníku a několikaměsíční pauza. Stihne Euro?

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Slovenského reprezentanta Škriniara čeká operace kotníku a několikaměsíční pauza. Stihne Euro?

Milan Škriniar měl ve střetnutí s Toulouse smůlu. Vážně si poranil kotník.
Milan Škriniar měl ve střetnutí s Toulouse smůlu. Vážně si poranil kotník.AFP
Milan Škriniar (28) sice ve středu ve francouzské metropoli oslavil svou první velkou trofej, ale draze za ni zaplatil. Slovenský reprezentant strávil v utkání domácího Superpoháru proti Toulouse (2:0) na hřišti 70 minut, následně ale musel trávník se zraněným kotníkem opustit. Obavy se naplnily a rodák ze Žiaru nad Hronom musí podstoupit operaci a po ní několikaměsíční pauzu. Zkušený stoper začíná bojovat s časem, protože v létě je na programu Euro v Německu. Informoval o tom deník L'Équipe.

Po závěrečném hvizdu a ve víru oslav se novináři nezapomněli zeptat na zdravotní stav jednoho z pilířů obranné řady trenéra Enriqueho. Španěl neměl žádné pozitivní zprávy. "Není to lehké zranění. Počkáme, co ukáží testy. Jsem si ale jistý, že v příštích zápasech bude mimo hru," řekl šéf lavičky.

Pařížský kouč se nemýlil. Až na to, že z několika příštích zápasů se stane několik dalších měsíců. Ostatně vyšetření v případě Milana Škriniara potvrdila, že si slovenský obránce nešťastně podvrtl levý kotník a čeká ho operace.

Francouzská média v čele s L'Équipe uvádějí, že Slovák určitě přijde o osmifinále Ligy mistrů proti Realu Sociedad. Jedno je ale jisté. Škriniar udělá vše pro to, aby byl stoprocentně fit na začátek mistrovství Evropy, které je na programu od 14. června.