Kapitán Lvíčat do zahraničí? O Kaloče se zajímá i Besiktas, píší turecká média

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kapitán Lvíčat do zahraničí? O Kaloče se zajímá i Besiktas, píší turecká média

Filip Kaloč je v hledáčku zahraničních klubů.
Filip Kaloč je v hledáčku zahraničních klubů.Instagram Filipa Kaloče
Kapitán reprezentace do 21 let Filip Kaloč (23) už odehrál za Baník více než 100 soutěžních zápasů, další už však přidat nemusí. O ostravského středopolaře se totiž podle tureckých médií zajímá vedle rakouských klubů také Besiktas Istanbul.

Kolem současného kapitána české jednadvacítky, jehož čeká na konci června evropský šampionát, krouží zahraniční zájemci.

Již před časem bylo jméno bývalého hráče Vítkovic spojováno s rakouskou bundesligou, nyní se v tureckém Fanatiku zabývají tím, že měl být agenty nabídnut Besiktasi Istanbul.

Třetí tým uplynulého ročníku Süper Lig, jehož čekají narozdíl od Baníku boje v pohárové Evropě, ještě žádné konkrétní kroky nepodnikl, nicméně na radaru perspektivního mladíka s tržní cenou okolo 18 milionů korun má.

Kaloč absolvoval v minulé sezoně za FCB 31 soutěžních startů s bilancí tří přesných zásahů a 10 žlutých karet. "Turecký Bílý balet" ale jistě bude zajímat i to, jak si povede na mezinárodním poli v rámci turnaje U21. V Gruzii výběr trenéra Jana Suchopárka narazí na Anglii, Německo a Izrael.

Euro U21: Tabulka skupiny C
Euro U21: Tabulka skupiny CLivesport