Spor z MS je zapomenut. André Onana byl povolán do národního týmu Kamerunu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Spor z MS je zapomenut. André Onana byl povolán do národního týmu Kamerunu
Onana v létě přestoupil do Manchesteru United.
Onana v létě přestoupil do Manchesteru United.Reuters
Nový brankář Manchesteru United André Onana (27) byl povolán do kamerunského národního týmu přibližně devět měsíců poté, co se od něj odpojil během mistrovství světa v Kataru.

Onana byl v úterý trenérem Rigobertem Songem zařazen do sestavy pro kvalifikační zápas Afrického poháru národů proti Burundi, který se uskuteční 12. září v Garoue a v němž Nezdolným lvům stačí k zajištění účasti na lednovém finále v Pobřeží slonoviny remíza.

Onana opustil kamerunský tým loni v listopadu v Kataru po úvodním zápase skupiny proti Švýcarsku po sporu se Songem ohledně taktiky a tréninku.

Kamerunská fotbalová federace uvedla, že byl suspendován a poslán domů. Od té doby za zemi nehrál, a dokonce oznámil odchod z mezinárodního fotbalu.

V úterý na tiskové konferenci v Yaoundé však Song popřel, že by s Onanou měl nějaký spor, a řekl, že je přirozené, že je jako nejlepší dostupný brankář povolán do týmu. "S Onanou nikdy nebyl žádný problém, dveře měl vždy otevřené a jsme rádi, že se vrací a připojí se k nám," řekl trenér.