Budu hrát jen čtyři z pěti utkání. Rangnick popsal, jak si Ronaldo diktoval podmínky

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Budu hrát jen čtyři z pěti utkání. Rangnick popsal, jak si Ronaldo diktoval podmínky
Ronaldo si podle Rangnicka chtěl diktovat, kolik zápasů odehraje.
Ronaldo si podle Rangnicka chtěl diktovat, kolik zápasů odehraje.AFP
Bývalý trenér Manchesteru United Ralf Rangnick (65), který v současnosti vede rakouskou fotbalovou reprezentaci, s odstupem času prozradil, jak těžké bylo na Old Trafford ukočírovat Cristiana Ronalda (39). Portugalská hvězda prý kladla kouči striktní podmínky, v kolika zápasech nastoupí. Rangnick to uvedl v rozhovoru pro německý list Bild.

Ronaldo v létě 2021 odešel z Juventusu a vrátil se do týmu Rudých ďáblů. V té době byl trenérem Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer a po jeho propuštění se týmu ujal právě Rangnick. Jeho vztah s Portugalcem byl napjatý.

"Řeknu ti, jak to uděláme. Budu hrát čtyři z pěti zápasů a ty rozhodneš o tom, které to budou. Na lavičce však sedět nebudu, na ten jeden zápas se podívám doma," citoval kouč Ronaldova slova.

Pětinásobný držitel Zlatého míče vynechal pod vedením německého trenéra, o něhož se momentálně zajímá Bayern Mnichov, pouze pět zápasů. Dva kvůli zranění, dva z nespecifikovaných důvodů a proti Liverpoolu nehrál po úmrtí svého dítěte.

Když pak v následující sezoně během listopadu vyhlásil, že se cítí klubem zrazen a nemůže respektovat kouče Erika ten Haga, přišel bouřlivý rozchod. Ronaldo koncem prosince 2022 podepsal smlouvu na dva a půl roku se saúdskoarabským Al Nassrem.