Ronaldo v poháru zkratoval a byl vyloučen, Benzema ukončil půst brankou po 55 sekundách

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Ronaldo v poháru zkratoval a byl vyloučen, Benzema ukončil půst brankou po 55 sekundách
Aktualizováno
Rozčilený Ronaldo po obdržení červené karty.
Rozčilený Ronaldo po obdržení červené karty.Profimedia
Hvězdný francouzský fotbalový útočník Karim Benzema (36) se dočkal v Saúdské Arábii prvního gólu v letošním roce. Držitel Zlatého míče za rok 2022 skóroval v semifinále tamního Superpoháru už po 55 sekundách a dal nejrychlejší branku v historii soutěže. Al Ittihád zvítězil i jeho zásluhou 2:1 nad Al Vahdá. Ve čtvrtečním finále se Benzemův tým utká s Al Hilálem, který porazil rovněž 2:1 Al Nassr s Cristianem Ronaldem (39), jenž byl v 85. minutě vyloučen.

Al Ittihád – Al Vahdá 2:1

Benzema, který odešel za lukrativním angažmá do Saúdské Arábie loni v létě z Realu Madrid, se v poslední době trápí. Od začátku roku odehrál jen sedm zápasů a mezi střelce se zapsal poprvé od poloviny prosince.

To další bývalá hvězda Realu a pětinásobný držitel Zlatého míče Ronaldo je s 29 góly nejlepším střelcem saúdské ligy.

Benzema a jeho čísla.
Benzema a jeho čísla.Livesport

Al Hilál – Al Nassr 2:1

To další bývalá hvězda Realu a pětinásobný držitel Zlatého míče Ronaldo je s 29 góly nejlepším střelcem saúdské ligy. V semifinále Superpoháru se ale portugalský kanonýr neprosadil. Utkání navíc nedohrál, když dostal v závěru červenou kartu poté, co se u postranní čáry přetahoval o míč s protihráčem, který se teatrálně skácel k zemi.

Porážku Al Nassru v deváté minutě nastavení už jen zmírnil Sadio Mané.