Další treble v podání Manchesteru City? V šatně vidím odhodlání a hlad, říká Foden

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Další treble v podání Manchesteru City? V šatně vidím odhodlání a hlad, říká Foden

Foden nastoupil ke svému padesátému utkání v Lize mistrů.
Foden nastoupil ke svému padesátému utkání v Lize mistrů.Reuters
Vítězně naladěný tým Manchesteru City vstoupil do nové sezony odhodlaný opět bojovat o trofeje na všech frontách. Záložník Citizens Phil Foden (23) prohlásil, že hráči projevují stejný hlad, který jim v minulé sezoně přinesl historický úspěch.

Anglický reprezentant se v úterý během prvního osmifinálového zápasu Ligy mistrů na hřišti FC Kodaň prezentoval gólem a asistencí. Pomohl Manchesteru City k přesvědčivému vítězství 3:1 a k vytvoření ideální pozice pro postup do další fáze. Poté prohlásil, že v šatně panuje skutečný týmový duch.

"Ukazujeme, že jsme stále odhodlaní, hrajeme stejný fotbal jako loni a chceme vyhrát všechny zápasy. Doufám, že to bude pokračovat a že naše úroveň a forma neklesne," prohlásil Foden. "Jsme soustředění, držíme pohromadě a je radost být součástí tohoto týmu. Když se rozhlédnu po šatně, stále vidím odhodlání a hlad," nechal se slyšet odchovanec City.

V Lize mistrů nastoupil už ke svému 50. utkání, čímž se stal nejmladším Angličanem, kterému se takový počin povedl. "Citizens", kteří v Premier League ztrácejí dva body na vedoucí Liverpool, hostí v sobotu Chelsea. Stále jsou také ve hře o FA Cup – na konci února je čeká osmifinálový duel na hřišti Lutonu.

Zápasový program Manchesteru City.
Zápasový program Manchesteru City.Livesport