Prvních 25 minut bylo možná to nejhorší, co jsem kdy viděl, prohlásil naštvaný Stellini

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Prvních 25 minut bylo možná to nejhorší, co jsem kdy viděl, prohlásil naštvaný Stellini

Stellinimu změna na čtyřobráncový systém nevyšla.
Stellinimu změna na čtyřobráncový systém nevyšla.Reuters
Dočasný trenér Tottenhamu Cristian Stellini (48) prohlásil, že výkon londýnského celku v prvních 25 minutách nedělního zápasu proti Newcastlu bylo snad to nejhorší, co kdy viděl. I přes určité zlepšení ve druhém poločase si Spurs připsali ostudnou porážku 1:6.

Přestože Spurs začali nedělní utkání s hrou na čtyři obránce, tak během úvodních 21 minut inkasovali pět branek, což Stelliniho přimělo nahradit záložníka Papeho Matara Sarra obráncem Davinsonem Sánchezem a vrátit se k obvyklé trojici zadáků.

"Neexistují slova, která by vysvětlila takový výkon. Prvních 25 minut bylo možná nejhorších, jaké jsem kdy viděl," řekl nahněvaný Stellini novinářům.

"Systém, který jsme změnili, aby nám dodal energii, byl zřejmě špatným rozhodnutím. Pokud to tak bylo, je to moje odpovědnost. Hráli jsme se čtyřmi obránci vzadu, a pokud je to chyba, tak je to moje chyba," prohlásil po nepodařeném zápase kouč Tottenhamu.

Vítězství posunulo Newcastle na třetí místo s 59 body, což je o šest více než mají pátí Spurs. Svěřenci kouče Stelliniho však mají odehráno o zápas více a ve čtvrtek hostí Manchester United.

Přehled zápasu Newcastle – Tottenham 6:1

Tabulka Premier League (24.4.)
Tabulka Premier League (24.4.)Livesport