West Ham hlásí druhou letní posilu, ze Southamptonu přichází Ward-Prowse

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
West Ham hlásí druhou letní posilu, ze Southamptonu přichází Ward-Prowse
West Ham přivedl Warda-Prowse.
West Ham přivedl Warda-Prowse.IG @westham
Southampton začátkem srpna vyhrál na půdě Sheffieldu Wednesday a jeho barvy v tomto utkání minimálně na několik měsíců naposledy oblékl James Ward-Prowse (28). Symbol věrnosti Saints se rozhodl pro první změnu dresu, jeho přestup v pondělí oznámil West Ham United.

Ward-Prowse se od svých osmi let pohyboval v mládežnické akademii Southamptonu, za první tým si poprvé zahrál v sezoně 2011/12 a celkem nastřádal 410 startů. Jedenáctkrát oblékl anglický reprezentační dres a nyní si vyzkouší ten Kladivářů.

West Ham podmínky přestupu doladil minulý týden a druholigovému celku by měl zaplatit sumu pohybující se okolo 30 milionů liber. Ward-Prowse prošel zdravotní prohlídkou a v pondělí dopoledne podepsal čtyřletý kontrakt.

"Jsem nadšený, je skvělé být tady a už se těším na nový začátek. Zvenčí West Ham vypadal jako klub, který je několik let na vzestupu a úspěchy sbíral i v evropských pohárech. Už se nemohu dočkat prvních zápasů," prohlásil středopolař.

Z West Hamu nedávno odešel Declan Rice a vedení londýnského klubu na trhu zatím příliš aktivní nebylo. První posilou se teprve před čtyřmi dny stal Edson Álvarez, do hlavního města by měl dorazit i Harry Maguire.

Další přestupy a spekulace