Mahrez se rozloučil s Manchesterem City a rozšířil početnou skupinu hvězd v Arábii

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Mahrez se rozloučil s Manchesterem City a rozšířil početnou skupinu hvězd v Arábii
Riyad Mahrez dal sbohem Manchesteru City.
Riyad Mahrez dal sbohem Manchesteru City.AFP
Al-Ahli SCF oficiálně posílil Riyad Mahrez (32) z Manchesteru City, který za vyinkasuje 35 milionů eur. Alžírský reprezentant podepsal smlouvu do roku 2027.

"Bylo mi ctí hrát za City," řekl po dokončení přestupu Mahrez. "Zažil jsem tady pět skvělých let, hrál jsem s neuvěřitelnými hráči, před skvělými fanoušky a pod nejlepším manažerem na světě," rozloučil se křídelník, jenž s Man City v minulé sezoně vybojoval ceněný treble.

Mahrez za Manchester City nastoupil do 236 soutěžních zápasů, v nichž si připsal 78 gólů a 59 asistencí. Rodák z francouzského Sarcelles s Citizens vyhrál čtyři anglické tituly a řadu dalších trofejí, v loňském ročníku pomohl ambicióznímu klubu k prvnímu triumfu v Lize mistrů.

Bývalý hráč Leicesteru nebo Le Havru se v saúdskoarabském týmu sejde s bývalými protihráči z anglické nejvyšší soutěže Edouardem Mendym (Chelsea) a Robertem Firminem (Liverpool).

Al-Ahli pracuje na příchodu dalších hráčů a rovněž finalizuje jednání s trenérem Matthiasem Jaisslem, jenž v uplynulých dvou sezonách vyhrál rakouskou ligu se Salzburgem.

Další přestupy a spekulace