Mitrovič se dočkal vysněného přestupu do Saúdské Arábie, bude hrát za Al Hilal

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Mitrovič se dočkal vysněného přestupu do Saúdské Arábie, bude hrát za Al Hilal
Mitrovič nakonec dostal svolení a dočkal se přestupu do Al Hilalu.
Mitrovič nakonec dostal svolení a dočkal se přestupu do Al Hilalu.Twitter @Alhilal_EN
Zatímco Fulham v sobotu po obědě hostil Brentford, Aleksandar Mitrovič (28) byl tou dobou již na cestě do Saúdské Arábie. Srbský útočník měl již několik týdnů zaječí úmysly a nakonec se dočkal přestupu do Al Hilalu, kam před pár dny přestoupil i Neymar.

Mitrovič se na podmínkách angažmá v Al Hilalu dohodl již v červenci a následně netrpělivě čekal, jak dopadnou jednání mezi kluby. Během této doby se neprezentoval ideálním přístupem a na čas byl vyřazen z prvního týmu. Fulham minulý měsíc odmítl nabídku 25 milionů liber, Al Hilal se nedávno k jednáním vrátil a zástupci obou celků se nyní dohodli na odstupném, jehož výše by mohla vyšplhat až na 50 milionů liber.

"Klub může potvrdit, že Aleksandar Mitrovič přestupuje za rekordní sumu do saúdskoarabského Al Hilalu. Neochotně jsme akceptovali vylepšenou nabídku, fotbalista nám neustále dával najevo, že by rád odešel jinam," sdělilo vedení Fulhamu.

Mitrovič byl oporou Fulhamu.
Mitrovič byl oporou Fulhamu.Livepsort

Mitrovič do Fulhamu přišel v lednu 2018 z Newcastlu původně na hostování, které následně bylo změněno v trvalý přestup. Celkem za Cottagers odehrál 206 zápasů a nastřílel 111 branek.

Al Hilal pokračuje v mohutném zbrojení a Mitrovič se může těšit na spolupráci s Neymarem, Malcomem nebo Sergejem Milinkovičem-Savičem. Dalšími letošními přírůstky do kabiny jsou Rubén Neves a Kalidou Koulibaly.

Další přestupy a spekulace