Joe Barone je po smrti. Generální ředitel Fiorentiny zemřel dva dny po infarktu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Joe Barone je po smrti. Generální ředitel Fiorentiny zemřel dva dny po infarktu

Joe Barone by ve středu oslavil 58. narozeniny.
Joe Barone by ve středu oslavil 58. narozeniny.Profimedia
Generální ředitel Fiorentiny Joe Barone (†57), jehož v neděli postihla srdeční zástava a byl hospitalizován v kritickém stavu, je po smrti. Úmrtí šéfa Fialek, jejichž barvy hájí Antonín Barák, a které se ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy střetnou s Plzní, potvrdil klub v oficiálním prohlášení.

Baroneho postihl infarkt jen pár hodin před utkáním s Atalantou, které bylo následně odloženo. V pondělí vedení Fiorentiny oznámilo, že generální ředitel je na kardiologické jednotce intenzivní péče v nemocnici San Raffaele v Miláně.

"Po srdeční zástavě je v kritickém klinickém stavu. Je napojen na přístroje, jež pomáhají udržet jeho životní funkce. Jakékoli prognózy jsou v současné době bezpředmětné," stálo v prohlášení.

U lůžka Baroneho, který by ve středu oslavil 58. narozeniny, byli následujících hodinách jeho manželka a děti, které přiletěly ze Spojených států, a také členové vedení Fiorentiny a nejvyšších pater italského fotbalu.

V úterý odpoledne však přišla smutná zpráva. "S hlubokým zármutkem Fiorentina potvrzuje ztrátu jednoho ze svých představitelů, osobnosti, která ovlivnila nedávnou historii klubu a na kterou nikdy nezapomeneme," uvedl v oficiálním prohlášení klub.