Pogba o katastrofální sezoně: Na mém těle se podepsal pokus o únos a vydírání

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Pogba o katastrofální sezoně: Na mém těle se podepsal pokus o únos a vydírání
Pogbův návrat do Juventusu je zatím pro hráče i klub zklamáním.
Pogbův návrat do Juventusu je zatím pro hráče i klub zklamáním.Profimedia
Paul Pogba (30) by aktuální sezonu nejraději vymazal ze života, po vysněném letním návratu do Juventusu odehrál v bílo-černém dresu vinou zdravotních problémů pouhých 50 minut. Nyní se nechal slyšet, že příčinou jeho potíží je zčásti i incident z loňského března, kdy byl francouzský záložník vydírán.

Někdejší hráč Manchesteru United vypovídal u soudu ve Francii v rámci probíhajících procesů týkajících se případu vydírání a organizovaného zločinu, do nichž je zapleten i Pogbův starší bratr Mathias.

Události v Paříži, které se odehrály 19. března 2022, vedly k zatčení pěti osob. Ty čelí obvinění z pokusu o únos a vydírání, kromě Pogbova bratra je mezi nimi i několik jeho přátel z dětství.

Pogba již dříve policii řekl, že na něj mířili zbraněmi a on si prožil okamžiky plné hrůzy – vyděrači mu prý nařídili zaplatit 13 milionů eur (305 milionů korun) za to, že by jej "ochraňovali". Ve své poslední výpovědi v soudní síni prohlásil: "Tento incident měl velký dopad na mé tělo a moje zranění."

Seznam Pogbových zranění
Seznam Pogbových zraněníLivesport CZ

V probíhající sezoně nastoupil Pogba pouze do tří zápasů Juventusu v Serii A, v Evropské lize odehrál šest minut a chyběl i v nominaci Francie na mistrovství světa v Kataru.

Přestože je mistr světa z roku 2018 momentálně zdravý a rád by se objevil na hřišti v odvetě čtvrtfinále EL se Sportingem Lisabon, podle trenéra Massimiliana Allegriho ještě není v ideální formě.