Mountfield získal náhradu za Okuliara, do Hradce přichází nejlepší střelec slovenské ligy

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Mountfield získal náhradu za Okuliara, do Hradce přichází nejlepší střelec slovenské ligy
Hradec se dohodl na smlouvě s americkým útočníkem.
Hradec se dohodl na smlouvě s americkým útočníkem.mountfieldhk.cz
První posilou hokejistů Hradce Králové pro příští sezonu se stal útočník Ryan Dmowski (27). Američan přichází do týmu Mountfieldu s vizitkou nejlepšího střelce slovenské ligy, v dresu Popradu se v základní části trefil třicetkrát. Podle webu východočeského klubu má smlouvu na dva roky.

Dmowski se v roce v roce 2019 zúčastnil kempu New York Rangers. Do NHL se neprosadil, na kontě má 69 zápasů v AHL a 121 v nižší ECHL. V poslední zámořské sezoně byl nejproduktivnějším hráčem Idaho Steelheads.

Generální manažer Aleš Kmoníček vyzdvihl jeho důraz před brankou a produktivitu, kterou potvrdil i na Slovensku. "Jsme přesvědčeni, že typologicky je to hráč, kterého již druhým rokem sháníme. Jsme rádi, že jsme se s Ryanem domluvili na dvouleté smlouvě, a těšíme se na jeho působení v našem týmu," řekl.

V Hradci Králové, který vypadl ve čtvrtfinále play off s Pardubicemi, skončilo 13 hokejistů. Pokračovat nebude ani nejproduktivnější hráč Mountfieldu v základní části Oliver Okuliar, třiadvacetiletý slovenský reprezentant uzavřel roční smlouvu s Floridou.

Kompletní přestupové zpravodajství v TELH