Juventus po odečtu bodů remizoval, Dybala dvěma asistencemi pomohl AS Řím

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Juventus po odečtu bodů remizoval, Dybala dvěma asistencemi pomohl AS Řím

Aktualizováno
Juventus v neděli jen remizoval.
Juventus v neděli jen remizoval.AFP
Fotbalisté Juventusu Turín remizovali v 19. kole Serie A s Bergamem 3:3. Bod zařídil Atalantě dvěma góly a asistencí Ademola Lookman (25). Utkání mezi Monzou a Sassuolem skončilo remízou 1:1. Fotbalisté AS Řím si zkušeně poradili se Spezií 2:0, u obou branek asistoval Paulo Dybala (29).

Sampdoria – Udinese 0:1

V úvodu zápasu více hrozil domácí celek, už v druhé minutě dostal přihrávku před brankáře Manolo Gabbiadini. Gólman Marco Silvestri ale proti jeho střele z hranice malého vápna vytáhl perfektní zákrok. V ještě větší šanci propadl v 10. minutě Filip Djuričič, a to když svůj pokus po krátkém samostatném úniku namířil jen těsně vedle pravé tyče. Záhy se však hra uklidnila a vyrovnala. Ani jeden tým už do poločasu nedokázal ohrozit branku soupeře.

Statistiky zápasu
Statistiky zápasuOpta by Stats Perform

Vstup do druhého dějství už zdaleka tak atraktivní fotbal nenabídl. Oba celky se zaměřily především na zabezpečnou obranu a mnoho ofenzivních akcí nevytvářely. První střela tak přišla až v 58. minutě, pokus Lazara Samardžiče ale mnoho starostí Emilu Auderovi nenadělal.

O chvíli později měl na druhé straně příležitost střídající Ronaldo Vieira, svůj projektil z první však poslal vysoko nad bránu. Nakonec se ale dočkali branky hosté. V 88. minutě se míč dostal k dobře postavenému Ehizibuemu, který z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Audera.

Monza – Sassuolo 1:1

Fotbalisté Sassuola remizovali na hřišti Monzy 1:1 a na čtvrtý pokus se tak v tomto kalendářním roce mohli radovat z premiérového bodového zisku. Poměrně dlouho to navíc vypadalo i na vítězství, když se už ve 13. minutě trefil poprvé v této sezoně Gian Marco Ferrari. Po hodině hry ale přispěchal s odpovědí Gianluca Caprari, čímž pomohl prodloužit bíločervenou sérii neporazitelnosti již na pět ligových duelů.

Zápas skončil spravedlivou remízou.
Zápas skončil spravedlivou remízou.Opta by Stats Perform

Spezia – AS Řím 0:2

Hráči Spezie prohráli na vlastním hřišti s AS Řím 0:2. Dle předpokladů šlo o taktickou bitvu, ve které se domácí snažili především neudělat chybu. Římští vlci se nehnali bezhlavě za úvodní brankou a vyčkávali na nedorozumění v řadách soupeře. Nakonec v závěru první půle využili bleskurychlého protiútoku, po kterém do prázdné brány doklepával Stephan El Shaarawy, na něhož v úvodu druhé půle navázal bombardér Tammy Abraham. U obou tref asistoval Paulo Dybala, jenž se od svého příchodu do hlavního města přímo podílel na 11 ligových gólech ve 13 zápasech. Od roku 2004 se to nikomu nepovedlo rychleji.

Tabulka Serie A.
Tabulka Serie A.Livesport

Juventus – Atalanta 3:3

Skóre se prakticky od začátku klání přelévalo ze strany na stranu, oba týmy přitom ve svém středu našly jednu klíčovou útočnou postavu. V kádru Staré dámy, jejíž tvrdě potrestané zákulisní problémy obletěly svět, se jí stal Ángel Di María, jenž si kromě proměněné penalty připsal také asistenci. Tým z Bergama táhl Ademola Lookman, který přidal ještě o jednu gólovou přihrávku víc.