Manchester City získal náhradu za De Bruyneho, z Wolves dorazil Portugalec Nunes

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Manchester City získal náhradu za De Bruyneho, z Wolves dorazil Portugalec Nunes
Matheus Nunes bude nyní oblékat dres Manchesteru City.
Matheus Nunes bude nyní oblékat dres Manchesteru City.Twitter @ManCity
Portugalský záložník Matheus Nunes se dočkal vytouženého přestupu z Wolverhamptonu do Manchesteru City. Odchod pětadvacetiletého hráče ve čtvrtek potvrdil trenér Wolves Gary O'Neil. Podle BBC zaplatí úřadující vítězové anglické ligy a Ligy mistrů za Nunese 53 milionů liber (cca 1,5 miliardy korun).

V záloze Manchesteru City portugalský reprezentant nahradí oporu Kevina De Bruyneho, který je kvůli zranění na několik měsíců mimo hru.

Brazilský rodák Nunes strávil ve Wolverhamptonu pouze rok. Loni v srpnu přišel ze Sportingu Lisabon za 38 milionů liber a stal se nejdražší posilou v historii klubu. Tento týden přestal trénovat s mužstvem a snažil si vynutit přestup do Manchesteru City, který neuspěl s původní nabídkou 47 milionů liber. Po jejím navýšení už se kluby dohodly.

Vlci mimochodem ještě mohou utržit až 10 procent z případného budoucího prodeje. "Příležitost pracovat pod manažerem Pepem Guardiolou, jedním z nejlepších manažerů všech dob, a po boku některých z nejlepších hráčů na světě, bylo něco, co jsem prostě nemohl odmítnout," uvedl Nunes. "Naučil jsem se toho u Wolves hodně. Jsem nadšený, že se budu moci nadále zlepšovat v Premier League," dodal.

Další přestupy a spekulace