Vémola je dál šampionem Oktagonu, Langera knokautoval po pouhých sedmi vteřinách

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Vémola je dál šampionem Oktagonu, Langera knokautoval po pouhých sedmi vteřinách
Vémola je i nadále šampionem česko-slovenské MMA organizace Oktagon.
Vémola je i nadále šampionem česko-slovenské MMA organizace Oktagon.Profimedia
Karlos Vémola (38) je i nadále šampionem česko-slovenské MMA organizace Oktagon v polotěžké váhové kategorii. V Bratislavě bleskově knokautoval Pavola Langera (32), rozhodčí zápas ukončil již po sedmi sekundách. "Čekal jsem na to třicet let," řekl Vémola ke své první výhře K.O. v kariéře.

"Poprvé jsem nastoupil proti někomu, kdo mě respektoval. Trenér Míťa Soukup mi dnes psal, abych se nebál boxovat a jsem rád, že to vyšlo. Nevěděl jsem ale, že se mi podaří ho takhle trefit rychle," uvedl Vémola, který krátce po zápase vyzval k dalšímu souboji Patrika Kincla, jenž jej v květnu porazil a srovnal s ním osobní bilanci na 1:1.

Langer byl po rychlé porážce smutný a zaskočený. "Co mám říct? Představoval jsem si to trošku jinak. Chlap ale musí umět přijmout i to, když se něco neděje podle plánu," řekl Langer.

Ve druhém hlavním zápase večera prohrál Jakub Dohnal s domácí legendou Ivanem Buchingerem. Sedmatřicetiletý Slovák ukončil souboj v lehké váze s o šest let mladším soupeřem v závěru druhého kola, Dohnal si tak připsal čtvrtou porážku v 15. zápase mezi profesionály. Výrazně zkušenější Buchinger vyhrál 41. duel z 49.

"Děkuji všem, kteří mi pomohli získat tento zápas. A chtěl bych říct jen jedno: Ivane, nechoď do důchodu. Jsi fakt dobrý," ocenil Dohnal výkon Buchingera, jenž ve druhém kole dominoval. "Přišel jsme, vyhrál a jdu domů. Říkal jsem, že to bude těžký zápas a věřím, že získám bonus za zápas večera," řekl Buchinger, jenž byl v minulosti dvojnásobným šampionem Oktagonu.