Kincl v Oktagonu podepsal novou smlouvu, s Peňázem bude bojovat pod širým nebem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Kincl v Oktagonu podepsal novou smlouvu, s Peňázem bude bojovat pod širým nebem
Kincl koketoval s myšlenkou přestupu do polské KSW.
Kincl koketoval s myšlenkou přestupu do polské KSW.Oktagon MMA
Šampion Oktagonu MMA ve střední váze Patrik Kincl (34) podpisem nové smlouvy ukončil několik měsíců trvající spekulace o své budoucnosti. Promotéři následně oznámili "zápas snů", na který se fanoušci dlouho těšili. Na stadionu v pražském Edenu prověří 8. června jeho schopnosti Matěj Peňáz (27).

Patrik Kincl naposledy potvrdil status nejlepšího bojovníka napříč všemi divizemi v březnu, kdy obhájil titul ve střední váze proti Piotru Wawrzyniakovi.

Peňázovi se povedl návrat snů, když se po těžkém zranění ruky postavil Ole Magnorovi na turnaji číslo 50 a porazil ho za 29 sekund. Poté si vyžádal bývalého šampiona Cage Warriors Matthewa Bonnera, kterého dokázal knockoutovat a uštědřit mu ukončení v kariéře.

"Money" má v Oktagonu fantastickou bilanci – devět výher bez porážky, osm KO, z toho šest v prvním kole. Kincl je však také neporažený a drží sérii čtyř výher.

"S Matějem se docela dobře známe, už jsme spolu v posilovně pár kol odehráli, takže není důvod hrát na lidi něco s umělým thrashtalkem. Na každého soupeře si kladu vysoké nároky, abych něco nepodcenil, to bude i tento případ," prozradil šampion pro kaocko.cz.

"Patrik mě bude chtít určitě přehazovat, má v postoji i nějaké zbraně, ale myslím, že herní plán je z jeho strany daný. Z mé strany také. Připravuji se jako vždy, bude se mě snažit přehodit. Trénuji, abych se dokázal bránit, abych dokázal pracovat na zemi, ale samozřejmě myslím i na své silné stránky. Stále se musím zlepšovat a brousit své zbraně," řekl Peňáz.