Na Last Dance nedošlo. Ronaldo nedoléčil zranění a proti Messimu si nezahrál

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Na Last Dance nedošlo. Ronaldo nedoléčil zranění a proti Messimu si nezahrál
Cristiano Ronaldo se nestihl zotavit ze zranění lýtka.
Cristiano Ronaldo se nestihl zotavit ze zranění lýtka.Profimedia
Cristiano Ronaldo (38) se nezotavil ze zranění a nenastoupil tak ve čtvrtečním přípravném utkání, kterému se v médiích přezdívá Last Dance, proti Interu Miami. Za americký celek hraje dlouholetý Portugalcův rival v debatách o nejlepšího fotbalistu světa Lionel Messi (36). Trenér týmu Al Nassr Luis Castro ve středu uvedl, že Ronaldovo lýtko ještě potřebuje čas na doléčení.

Al Nassr – Inter Miami 6:0

"Cristiano je v poslední fázi uzdravování, než se připojí k týmu. Očekáváme, že to bude v příštích dnech. Utkání (proti Interu) ale samozřejmě ještě vynechá," uvedl Castro na tiskové konferenci před zápasem v Rijádu. Messi nastoupil až v 83. minutě za stavu 0:6, od té doby se už skóre nezměnilo a An Nasr tak z duelu udělal exhibici.

Argentinský mistr světa a Ronaldo se pravidelně utkávali během společného působení ve španělské lize, kde oblékali dresy největších rivalů Barcelony a Realu Madrid. Pravděpodobně největší fotbalové hvězdy 21. století se podělily o 13 vítězství v posledních 15 ročnících ankety Zlatý míč o nejlepšího hráče světa.

Inter Miami je v Saúdské Arábii v rámci předsezonního turné, během nějž má odehrát sedm zápasů v pěti zemích. Al Nassr kvůli Ronaldovu zranění odložil dva přípravné duely v Číně.