Odveta bude složitá, shodují se hráči Bayernu. Coman gól před fanoušky PSG slavit nechtěl

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Odveta bude složitá, shodují se hráči Bayernu. Coman gól před fanoušky PSG slavit nechtěl
Kingsley Coman strávil v PSG takřka celé mládí, gól do jeho sítě tak neslavil.
Kingsley Coman strávil v PSG takřka celé mládí, gól do jeho sítě tak neslavil.AFP
Po prvním osmifinálovém duelu Ligy mistrů vládne v Mnichově spokojenost. Bayern totiž dokázal zvítězit na půdě PSG 1:0 a vybudoval si tak skvělou výchozí pozici pro domácí odvetu. Bavořany však podle slov jediného úspěšného střelce z Parku Princů Kingsleyho Comana (26) drží na pozoru "Mbappé v základní sestavě".

Coman se v úterním šlágru Champions League prosadil v 53. minutě, gól však z respektu ke svému bývalému klubu neslavil. "Skórovat v Parku Princů byl můj dětský sen, teď se mi splnil. Byl to zvláštní okamžik. V PSG jsem vyrostl, v Paříži jsem se narodil. Nechtěl jsem gól slavit před domácími fanoušky," řekl Francouz pro Canal Plus.

Jeho Bayern na hřišti po většinu zápasu dominoval. "Když budeme hrát takhle, můžeme toho hodně dokázat," nechal se slyšet po Coman, který opustil hřiště v 76. minutě kvůli zranění. "Mám problém s lýtkem. Doufám, že to bude jen na pár dní," dodal.

Před odvetou však bývalý hráč Juventusu a vicemistr světa z roku 2022 zůstává na pozoru: "Jsme na dobré cestě, ale s Mbappém v základní jedenáctce to pro nás bude ještě těžší."

Spokojenost panovala také na tváři Yanna Sommera, nové brankářské opory Bayernu. "První poločas jsme zvládli dobře. Ve druhém jsme měli několik gólových šancí a vedli si celkem dobře. Druhý zápas ale určitě nebude procházka růžovým sadem," je jasné švýcarskému gólmanovi.

Slova chvály našel pro své spoluhráče také Eric Maxim Choupo-Moting. "Měli jsme dobré fáze hry, třeba prvních 25 minut. Dobře jsme vstoupili také do druhé půle. Vytvořili jsme si šance a byli jsme odměněni," uvedl reprezentant Kamerunu, vzápětí však rovněž varoval před odvetou: "Bude to jiný zápas, na tahu jsou Pařížané. Máme dobrou výchozí pozici, ale začínáme opět od nuly."