Plzeň selhala, na první místo se neposune. Pod mistrovu prohru se podepsal i Petržela

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Plzeň selhala, na první místo se neposune. Pod mistrovu prohru se podepsal i Petržela
Aktualizováno
Slovácko se raduje z úvodní branky utkání.
Slovácko se raduje z úvodní branky utkání.
Profimedia
Po nečekané sobotní remíze Slavie 1:1 v Teplicích mohla mít dnes FORTUNA:LIGA nového lídra, ale Plzeň ve 20. kole neuspěla. Na hřišti Slovácka prohrála 0:2, vítězný gól vstřelil ve 26. minutě Vlastimil Daníček (31). Pardubicím se v napínavé bitvě podařilo porazit Zlín 2:1, tři body získaly také České Budějovice, které přehrály Bohemians 1:0.

Slovácko – Plzeň 2:0

Tým z Uherského Hradiště i díky trefě bývalého dlouholetého hráče Plzně Milana Petržely pokračuje v dobrých výkonech a po zimní přestávce nejenže ještě neokusil pachuť porážky, ale dokonce ani neinkasoval. Modrobílým se zároveň podařilo přehrát soupeře ze západu Čech poprvé po šesti zápasech.

Poslední zápasy Plzně.
Livesport

Pardubice – Zlín 2:1

Východočeši šli do vedení už v 7. minutě, kdy se popáté v ligovém ročníku prosadil Dominik Janošek, a jako vůbec první hráč tak rozjásal osazenstvo nového stánku domácích. Na výstavní gól čtyřiadvacetiletého záložníka ve druhé půli navázal o tři roky mladší Ladislav Krobot a rozhodl o tom, že se Pardubičtí bodově dotáhli na mužstvo Pavla Vrby. Ten na lavičce Ševců poprvé prohrál.

České Budějovice – Bohemians 1905 1:0

Hosté byli blízko ke třetímu čistému kontu z posledních čtyř utkání, přišli o něj však v 84. minutě, kdy se k dorážce z bezprostřední blízkosti prodral Roman Potočný. Zkušený křídelník se prosadil poprvé od zářijového debaklu na půdě Slavie. Nové trenérské duo Jihočechů, které se mužstva ujalo v zimní přestávce, se tak dočkalo premiérového vítězství.

Tabulka FORTUNA:LIGY.
Livesport